top of page

!מיוחד לחנוכה – טיפים למכירה בכוכב יאיר ומתכון לסופגניות נהדרות

אחד הדברים החשובים בעת מכירת הבית, הוא הרושם הראשוני כמובן. כמו בכל פגישה או היכרות

שלנו עם אדם או אפילו תוכנית טלוויזיה, שבהם הרושם הראשוני קובע האם נמשיך להיות בקשר או לא – כך גם לגבי בתים למכירה בכוכב יאיר.



אם כן, כיצד נעשה רושם ראשוני טוב ואיכותי כבר מהרגע הראשון, אשר יועיל בסופו של דבר לביצוע העסקה של בתים למכירה בכוכב יאיר? קודם כל, לפני שבכלל מציעים את הנכס למכירה, כדאי לצבוע ולשפץ את האזורים הקריטיים וכמובן לסדר ולשטוף את הבית בכל פעם שמגיעים קונים פוטנציאליים.


עוד פרט קטן אך חשוב מאוד שלא הרבה יודעים או חושבים עליו, הוא הריח. ביתכם יכול להיראות פשוט מושלם בשביל האנשים שמגיעים אליו, אבל אם הריח בנכס יפריע להם, ייתכן מאוד שבמקום להתעמק בהתקדמות לעבר עסקה הם רק ירצו להמשיך לנכס הבא. אחד מהפתרונות הכי יעילים לשמירה על אווירה נעימה הוא אפייה של עוגות.


לכן, לכבוד חנוכה אנו מזמינים אתכם ליהנות ממתכון פשוט ומדהים לסופגניות, שלא רק יביא ריח נעים אל תוך הבית ויוסיף לתחושה הנעימה בעת כניסתם של רוכשים, אלא גם מהווה קינוח מעולה 
ואף יכניס אווירת חג נהדרת לבית.



מצרכים לכמעט 30 סופגניות:

כוס מים, 5 ביצים, כפית מלח, ריבת תות, קילו קמח, אבקת סוכר, שני שליש כוס סוכר, 100 גרם מרגרינה, 80 גרם שמרים טריים, 2 חלמוני ביצה.


יש לנפות את הקמח ולאחר מכן לשפוך אותו אל תוך המיקסר. הוסיפו פנימה את השמרים, סוכר, מים וללוש באיטיות. לאחר חמש דקות בערך, הוסיפו את הביצים ואם תרצו גם 2 כפות של רום או ברנדי. לאחר עוד חמש דקות יש להוסיף מלח וחמאה. לשים עוד מעט, מקבלים בצק אחיד ומכניסים אל תוך קערה. יש לכסות את הקערה באמצעות ניילון ולהמתין שעה עד שעתיים לתפיחה.


כעת, ניתן להוציא מהבצק את האוויר ולהחזיר להתפחה נוספת בתוך המקרר עוד בערך שעה. לאחר סיום ההתפחה לוקחים את הבצק, מחלקים אותו ל-30 חתיכות ומגלגלים לצורה של כדור. שימו מעט שמן על מגש, הניחו עליו את הכדורים, כסו בניילון והשאירו להתפחה של עוד יותר משעה.
כעת אתם מוכנים לטיגון, שפעמים רבות הוא החשוב ביותר. חממו שמן עמוק בלהבה בינונית בכדי שיהיה חם מאוד אך לא יישרף. הכניסו את הכדורים אל תוך השמן בעדינות רבה, כאשר הצד התפוח פונה פנימה ולאחר 100 שניות שבהם הבצק הזהיב, יש להפוך ולהמתין עוד דקה וחצי. את הסופגניות הראשונות כדאי לבדוק אם יצאו טוב ומבושלות מספיק ורק לאחר מכן להמשיך אל הבאות בתור.


את הסופגניות המוכנות הניחו על נייר סופג, חכו מעט שיתקרר, הכניסו ריבה באמצעות מזרק ייעודי, ופזרו אבקת סוכר. כעת, יש לכם סופגניות שנראות מעולה, טועמות ומצוין ומשרות בכל הבית ריח ואווירת חג פשוט מדהימה! שיהיה חג שמח וניפגש בשמחות.

לחצו על התמונה לצפייה בכל מכתבי הלקוחות

כרגע במשרד
בגדלים של 3 חד' עד 8 חד' + יחידת דיור

bottom of page